DAAN KRANENDONK

Mijn passie voor karten bestaat uit het gevoel hebben bij een bepaald punt dat alles wegvaagt en dat je jezelf alleen kan focussen op de baan en niks anders.

Mijn passie voor karten bestaat uit het gevoel hebben bij een bepaald punt dat alles wegvaagt en dat je jezelf alleen kan focussen op de baan en niks anders. Dat je je voor het komende uur nergens druk over hoeft te maken behalve over of je op de baan blijft. Eigenlijk is karten een soort innerlijke vrede. Zodra je de helm opzet en alles wat zachter is en als je de kart instapt de motor toeren hoort maken en met koude banden naar buiten gaat en als je de banden hoort schreeuwen om grip dan weet ik dit is perfect.

Waarom ik voor Rising Lions Sports rij is omdat zij mij de kans geven om mijn hobby uit te oefenen, mezelf te verbeteren in veel punten zowel op de baan en naast de baan en omdat de sfeer in het team geweldig is.

Wat ik in de autosport wil bereiken is. Iets in de WEC dat is voor mij de mooiste race klassement dat er is. Als coureur of wat waarschijnlijk gaat gebeuren en ik nu voor studeer als mechanic.